it's over

|
Nu är helgen över och imorgon är det back to the usual school life jeeeee! Nejmen nu ska vi inte klaga. Vi ska va glada att vi har rättighet till skola här i Finland så vi kan få bra jobb typ
 
 

villaavslutning

|
Igår blev en riktigt dunderbra kväll för min del! Träffa massa folk som man inte snackat med på måånader, dansade och hade kul. Natasha kom och sova hos mig och imorse var vi pigga och glada kl 9. Idag har vi ätit oss megafeta och rockat loss till dancing queen i vardagsrummet! Blev en vesptrip såhär på kvällskvisten med snack om allt möjlit på en brygga och sen mitt i allt spontanbio! Nu ska vi sova, gonatt :) 

torsdag

|
 
Idag var jag på möte med Mia efter skolan och planerade kommande klubbar. Sen jag kom hem därifrån har jag fösökt få in alla dessa finskaord i hjärnan och det går faktist rätt bra om jag får säga det själv! Kollade paradise hotel idag på håltimmen, det var megabra avsnitt! Imorgon ska vi ha kräftskiva hos Erika innan vi åker iväg ner till Åminne på säsongsavslutning. Blir bra dethär hörni! :)
Upp