lillajul

|

Idag efter skolan for jag och Natasha och handlade mat med mamsen. Sen lagade vi mat och pratade om allt mellan himmel och jord. Köpte även en kokosnöt och öppnade den med hammaren xD Sen for vi efter Erika och vidare till övermalax på julöppning. Efter ungefär en halvtimme där gick vi vidare till Emilia där det bjöds på glögg, julstjärnor, pepparkakor, rocky road och allt möjligt gott! Sen satt vi och tog det lungt ett tag innan vi for hem. Hoppade snabbt in i duschen och sen kokade jag te åt mig och nu ligger jag och myser och kollar one tree hill. Imorgon är det tidig väckning! hoho

förälskad

|


Har gått och förälskat mig i te. Är helt fast! For till Erika efter skolan idag och sen for vi till mig. Har druckit te och ätit chips med dipp. Jag har även fixat lite läxor och Erika e social och kollar gossip girl. Imorgon är det fredag och då ska vi på julöppning och sen far vi på glöggmys till mulz! :) Glad lillajul alla!

myys

|
Har haft det riktit mysit med Sara ikväll. Åt morötter med dipp och drack te, namnam. Sen låg vi bara och pratade om typ livet och sommar. Detta gör vi om! Nu är jag megatrött så ska ta och göra mig klar för natten. Gonatt!
 
Upp