skolavslutning

|
Igårkväll efter skolavslutningen och ett par studentfester, for jag, Emilia och Natasha till villan och bara chillade i det fina vädret, gjorde mat och spelade kubb! Sen for vi med taxi till Fagerö och var där hela kvällen och for hem med bussen. Träffade många saknade människor som jag inte sett på tuuusen år så det var superkuul! Sov i Korsnäs hos Natasha och idag har vi bland annat varit och ätit mat till Fagerö och bara chillat tills mamsen kom efter mig. Imorgon är det måndag och jag ska jobba på matskolan tills torsdag och jag ser fram emot det så himla mycket!! Matskolan är det sommarjobbet jag är mest taggad över!!

sommarlov

|
Nu ska jag snart åka iväg till skolan på skolavslutning och sen har jag äntligen sommarlov!! Fint väder har vi fått också, änn så länge. Efter avslutningen ska vi åka till ett par studenter för att gratulera dem. Ikväll ska jag umgås med tjejera och sen far vi till fagerö! Ha en bra dag!

sista skoldagen

|
Goddag! Idag hade vi en må bra - temadag i skolan så skoldagen har varit lite annorlunda men väldigt rolig! Första lektionen var vi allihopa i auditoriumet och lyssnade på Freddi Smulter som berättade som lite allt möjligt. Sen hade vi tre workshops under dagen. Den första var Friskis&Svettis då vi hade ett jobbigt träningspass, sen var vi på en föreläsning om kost och motion som hölls av Folkhälsan och sist var vi på en avslappning och meditations sak typ? Vi fick sluta klockan 1 så det var ju också trevligt! Imorgon har vi skolavslutning och jag är såå taggad tills nästa år då jag får stå där framme med studentmössan på huvudet och känna mej som en prinsessa! 
Upp