dimanche

|
Goddag! Igår var jag och papsen på ishockey och det slutade med vinst efter en superspännande match! När vi kom hem åt vi glass och kollade Dirty dancing med resten av familjen. Idag fyller mamma år så vi ska bara vara hemma, äta middag och lite sånt. Egentligen skulle vi åka till mormor och morfar på mat men de blev också framflyttat pga. sjukdom. Det är verkligen många som är sjuka just nu. Imorgon är det måndag och i princip sista riktiga skolveckan för min del! Helt sjukt. Veckan därpå är fylld med prov och massa roligheter som jag ser S Å mycket fram emot så jag spricker!! 

she lost him, but she found herself

|
Hej på er! Dagens kalasande blev inställt pga. sjukdom så istället så ska papsen få sin lite försenade julklappis av mej. Ska bli roligt att spendera lite tid med honom bara vi två. När vi kommer hem igen väntar bastubad och mys med resten av familjen. Älskar lugna hemmakvällar! :)

äntligen fredag

|
Hej på er! Idag har vi somsagt varit till stan och lyssnat på föreläsningar om olika utbildningar vid Åbo akademi och Novia. Om jag ska vara ärlig så var det ingenting jag hörde idag som intresserar mig riktigt. Jag skulle verkligen inte ha lust att studera i typ 5 år till. Börjar bli så fruktansvärt skoltrött. Nu när skolan slutar ska jag till en början njuta av den finska sommaren och umgås med alla vänner så mycket jag kan innan alla åker iväg till sina nya skolor och studieorter och jag förhoppningsvis slipper iväg till lite varmare breddgrader för jobb till vintern! Drömmen!
 
Efter föreläsningarna gick jag runt på stan ett tag innan mamsen hämtade mig och vi for för att besikta bilen. Då vi kom hem köpte vi pizza! Nu ska jag va en liten pluggis och läsa till studenten såhär på en fredakväll :)
Upp