la life

|
Hej på er! Det har varit så jäkla skönt att vara på villan, bara njuta av sommaren och ta det lugnt. Hela onsdagen låg vi på stranden i Fagerö. Åkte sen hem och fixade middag och sen for vi till Harrström stranden. Pratade om allt och inget medan vi titta på solnedgången, sen simmade vi och badade bastu innan vi grillade korv. 
 
Dag två såg ut ungefär likadant. Först låg vi på Fageröbeachen i lite för måånga timmar så vi brände oss, en värre än den andra. Sen for vi en trip till Närpes och Kaskö innan vi for hem, kollade en dokumentär om Utøya, åt kvällsmat och gick och la oss. Så jäkla härligt! På fredag när vi vaknade städade och diskade undan innan vi började leta oss hemåt. 
 
Klockan 5 träffades vi hos Emilia för att käka grillat och umgås lite innan vi drog ner till Åminne. Hade en riktigt kul kväll med bästa vännerna! Igår var jag, Natasha och Tobbe ner till strandservice på lunch innan Natasha började leta sig hemåt och jag knäppte på Greys och hjälpte Ellen med frisyren inför bröllop. Idag har Hanna kalas så det blir väl städning och bakning på schemat idag. 

flyr från vardagen

|
Nu drar jag ut till villan med denna bruden i ett par dagar för att bara umgås, ta det lugnt, slappna av, fly från jobb och vardag och bara njuta av sommaren och livet. Ha det gött för det ska jag ha! Pussar ♥

lately

|
Hej på er! Sedan sist vi hördes har jag bl.a. köpt mig en ny telefon, varit på middag med gänget, spelat minigolf, målat med Ellen, varit på marknad och fest. Körde en nykter helg och hade riktigt kul ändå! I veckan vankas det fint väder, jobb, eventuellt lite häng på villan med Natasha och så taggar jag till helgen då det är festligheter pågång igen :) laterooooo
Upp