villaavslutning

|
På fredan efter skolan kidnappade vi Emilia och Natasha och firade dem eftersom vi har vart lite tröga och inte gjort det ännu. De fick sina presenter och så åt vi massa mat och sånt. Sen fixade vi oss allihopa och sen kom resten av folket hit och förfestade innan taxin förde de flesta av oss ner till Åminne. Det var väl en helt bra kväll, det hände inget speciellt. På lördagen städade vi, låste ut oss ur bilen, jagade en katt i typ 1h, åt mat på camping och funderade vad vi skulle hitta på på kvällen. Kvällen började hos oss med beerpong och andra roligheter, sen efter många om och men for vi till molpe. Kvällen avslutades vid mosters villa med en skrattattack! Idag har vi städat ännu mer, ätit mat på strandservice, simmat vid nikkari i ösregn, åska, hagel och oväder, haft 149257°C i bilen och cruisat i stan och ätit mer hamburgare och glass. Bättre villaavslutningar har man väl haft men thats life. Tack till allihopa som var med och firade denna villaavslutningen med mej ♥

skolaskolaskola

|
Hejsan! Inget intressant har hänt under de senaste dagarna. Eller igår var vi in till stan till Sandö på gymnastiken och åkte supboard. Det var perfeeekt väder och såå skönt! Roligast var när vi hoppade i vattnet när vi slutade :) Sådär annars drunknar jag i läxor och är allt för lat och har allt för lite skolmotivation för att ens orka ta fram dem. Men sånt är livet eller va? Finns ju alltid dem som har det värre. Idag var jag på möte och plaerade årets barngrupper såå snart börjar jobbet igen woop! 

sommar och sol

|
I onsdas var jag och spelade volleyboll med mamsen och ett par andra. På torsdag for jag och några kompisar in till stan efter skolan för att köpa biljetter till Norlie & KKV som kommer till Vasa snart! Både fredag och lördag har jag varit ut och kört med Tobbe och sjutsat folk hit och dit. Men roligt har vi haft! På lörda dag var jag även på stranden med Ellen och Hanna för första gången i år. Känns som sommarlov igen när vi har fått såhär fint väder! Idag var jag och Tobbe och åt till strandservice och sen dess har jag bara legat ute i solen och njutit! Nu ska jag hoppa i duschen innan jag börjar på med läxorna! 
Upp