måndag

|

1. Beroende av?

Sömn och mat

2. Vad får du oftast komplimanger för?

Ögon och hår, kläder, att jag är duktig i skolan, flitig, kreativ och snäll

3. Dina planer under 2016?

Ta studenten och skaffa jobb typää

4. Vad är det konstigaste du ätit?

Har typ inte ätit något konstigt

5. Hur ser dina morgonrutiner ut?

Alarmet ringer 07:42 och då ligger jag kvar i sängen ett par minuter innan jag stiger upp och sen bara klär jag på mig, sminkar mig, packar väskan, käkar frukost om vi har något gott och borstar tänder innan jag går ut till bussen lite över 08:00. Inte så intressant alltså haha

6. Serier du följer just nu?

Chicago fire och the vampire diaries just nu

7. 5 saker du vill göra i framtiden?

Gifta mig, skaffa barn, åka till Grakland, bli mormor/farmor och trivas på mitt jobb

8. Har du någonsin brutit mot lagen?

Har väl kanske hänt sig

9. Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

jag kommer :)

10. Vilka är dina närmsta vänner?

Erika, Tobias, Natasha och Emilia

lillajulfirande

|
Glad lillajul allihopa! Lite försenat men jag har varit väldigt upptagen hela helgen så bloggen har blivit lagd lite åt sidan. På fredag jobbade jag till 22. Då jag kom hem hade jag supermycke energi så då började jag baka, koka och städa, och sen kollade jag en film som kom på TV med mamma och pappa innan jag gick och sova. Dåligt val. På lördag ringde alarmet kl 06:00 och då var det nog bara att stiga upp efter typ 5h sömn. Det var min sista arbetsdag så det var megaskönt! Efter jobbet körde jag hem till en familj som hade fullt upp att storstäda och julpynta hela huset såå då började jag också i mitt rum! På kvällen åt vi gröt och massa godis och sen kom lillajultomten! Sen tittade jag på två dokumentärer innan jag somnade halv 10. Imorse vaknade jag utvilad och for iväg på ett möte med 4H. Vi pysslade, åt mat och hade det trevligt. Nu har julpyntandet fortsatt lite och snart ska jag käka middag innan jag åker till Erika på glöggkväll! Hoppas att ni alla har haft en underbar helg för det har jag! :)

torsdag

|
Hej på er! Igår efter skolan jobbade jag till 22:00. Efter det kom jag hem som en zombie men ändå så upp i varv att jag inte fick sova. Är inne på sista jobbveckan nu och det ska bli otroligt skönt att (förhoppningsvis) få mer fritid framöver! Idag har jag bara varit i skolan som vanligt och nu ikväll har jag varit på ett möte och så har jag suttit och läst igenom enkäter till ett projekt i skolan. Så himla roligt! Nu ska jag käka kvällsmat och läsa läxor innan jag tar natten. Gonatt! 
Upp