1 år sedan

|
Shieet pomfrieet vad mitt hår har växt på ett år! Helt sjukt ju. Gillar nog mitt långa hår lite mer tror jag, men det var otroligt skönt att klippa av allt det slitna och bara ta hand om håret lite grann. Mina lockar var mycket finare när jag hade kort hår också, antar att det är för att håret blir för tungt nu när det är längre. Halva kalufsen är fan platt nuförtiden! Kan håret inte bara bestämma sig om det ska vara rakt eller platt? haha :D

onsdag

|
Hej på er! Psykologiprovet är äntligen över! Jag är såå lättad, det kändes rätt så bra så får hoppas på det bästa! Var just precis in och checkade beskrivningen av goda svar också. Har alltid lite beslutsångest ifall jag ska våga gå in och kika men idag kunde jag inte hålla mig. Inte var jag helt ut och cyklade dedär sex timmarna i skrivsalen inte så det känns bra. Var så himla nervös och jag är bara så lycklig att det är över! Finally! När jag kom hem från skolan tvättade jag min bil. Det var verkligen på tiden om man säger så! Ikväll ska jag nog inte göra så mycket. Inte läsa på psykologi iaf hahah! Ska nog bara lyssna på fransk musik inför fredagen och åka ut på en springtur och sen sova tidigt. Life. (wao nice liv va)

längsta påsken ever

|
Hejsan! Äntligen är påsken slut! Haha, alltså känns som det varit påsk hur länge som helst ju! Påsken har inte direkt varit så värst påskig för min del heller. Torsdag-måndag har jag suttit och läst i princip från 10-tiden tills jag kom till sista sidan, sen har jag stängt boken och gått och lagt mig. Ungefär. Har hunnit träna en hel del också, varit på ett möte, träffat mormor och varit en sväng till Solf för att checka in brasan. Idag ska jag åka till skolan för en sista preplektion inför morgondagens psykologiskrivning. Jag är SUPERnervös. Så ikväll blir det nog bara att repetera typ allt, haha, och åka en sväng till gymmet! På fredag skriver jag franska och det är Ä-N-T-L-I-G-E-N sista provet för min del! Ha det göött och ta hand om er! 
Upp