sönderbränd

|
Hej på er! Två ord: underbart väder! Steg upp med tuppen imorse och började genast baka inför helgen. Halv 9 var jag redan färdig och gick och satte mig ute i solen. Timmarna bara flög iväg när jag fastnade i en superspännande bok och plötsligt kom Ellen och Hanna hem från skolan. Det märks att det blev liiite för många timmar ute idag för hela min kropp svider. Får köra på med massa after sun och kämpa på haha! Nåja, imorgon blir det en riktig städdag här hemma. Allt skall plockas undan och varje vrå skall dammas och putsas. På torsdag och fredag har jag jobb och sen massa småsaker som jag får lov att fixa på kvällarna! Det börjar vara nära nu!! Såå himla taggad! 

underbart

|
Hej på er! Idag är vädret helt uuunderbaaart så jag har legat ute i solstolen hela dagen och bara njutit till max! Invigde hängmattan idag också haha! Ikväll åker jag till Natasha och imorgon ska jag va med Erika. Laddar upp med massa energi inför den kommande veckan då jag har mycket att göra. Känner mig lite stressad faktiskt, men jag har allt planerat så bara jag följer planerna borde det gå fint! Om exakt en vecka vankas det skolavslutning, studentfest och sen middag och fest med hela ABI gruppen, sååååå roligt!! 

fredag

|
hahahaa åååhh titta vad liten!!!
 
Hej på er! Detta har varit en riktig jobbvecka med jobb varje dag. På förmiddagarna har jag bara stigit upp, tränat, sett Grays Anatomy och tvättat kläder innan jag kastat i mig lite mat och åkt iväg till jobbet. Hahah, jag måste bara berätta att jag försovde mig igår. Jobbade kväll i onsdas och kom hem lite före 11. Men jag var så upp i varv, och jag var så pigg att jag inte alls kunde somna förrän halv 2 tiden. Det slutade såklart med att jag försov mig och vaknade 8 fast jag började 7 nästa morgon... Men det fixade sig och nu bara skrattar vi åt det! Idag är det fredag och jag har träffis med Erika för att köra evil 8 innan jag åker på lunch med mami. Sen är det ett sista kvällspass som gäller för denna veckan! Ska bli skönt med helg :) 
Upp