friday

|
Idag har vi firat mammsen med smörgåstårta och efterrät som failade totalt. Josefin, Emilia, Erika och Natasha. Natasha lämnar här över natten, nu ska vi äta godis och sen sleepa så småningom! hejdå :) 
 

torsdag

|
For till Erika efter skolan. Fixa ihop lite av mulz specialar pastasallad men den blev lite konstig, samt åt vi hotdogs. Sen blev det lite ändrade planer! Men OJ vad vi har skrattat! Kvällen slutade iaf som den skulle, med titanic och årets första fastlagsbulle! Nu är jag hemma, har duscha och ska snart gå och lägga mig. Hade tänkt kolla senaste pretty little liars men tror jag sparar det till håltimmen imorgon. Skönt med inga läxor! ♥

trevligt

|

Här var två finfina bilder från dagen. Hade lite photoshoot med mig själv då jag kom från skolan och sen kom Saaraaa! Vi har haft trevligt som vanligt, käkat våfflor, pratat om allt möjlit och typ bara chillat. Fick engelskaupogiften klar och började läsa genom finska. Märkte att jag faktist kan det ganska bra! Nu gäller det bara att komma ihåg det imårgon också. Gonatt! :)
Upp