umeå

|
Tjena! Nu är jag hemma igen! Båten kom tillbaka till Vasa sent igårkväll. Har haft en riktigt rolig liten resa. Hade sån tur att vi träffade på Linnéa på båten på ditvägen! Hela fredagen var vi i stan och fikade, shoppade, fotade och sen mötte vi upp Erica och gick och käka middag. Sen gick vi via hemmakväll och bara låg och pratade at her place resten av kvällen. På lördag var det prov hela dagen och sen hoppade jag in i en taxi som tog mig till hamnen. Hade ställt in mig på att vara ensam på båten med träffade Svante och Oskar vid terminalen så då fick jag sällskap iallafall! Jätteroligt! 
 
Idag ställde jag alarm för att hinna med allt som skulle göras. Jag är rätt stolt att jag hunnit (och framförallt att jag orkat) göra nääästan allt. Har lite kvar med vattenjumppan men fick ta paus när klockan slog 4 för att åka iväg på hockeymatch mellan Malax IF och Närpes Kraft! MIF tog hem vinsten också, grattis killar! Men nu är jag hemma so better start working. Ha det bra! 

tiden räcker inte till

|
Jag har så mycket att göra att jag inte vet var jag ska börja. Min hög med matteläxor växer snabbare än jag hinner räkna. Men så blir det väl när man pluggar två kurser lång matte samtidigt som man jobbar och försöker ha ett liv vid sidan om. Har också lovat nytt vattenjumppaprogram tills måndagen. Detta skulle inte vara ett problem om jag inte skulle till Umeå nu för att skriva högskoleprovet. Dit far två hela dagar. Får ta med mig matteböckerna och räkna på båten typ. Det finns väl ändå inte så mycket att göra på umeåbåten? Känner på mig att söndagen kommer vara alldeles för kort för allt som jag skulle behöva hinna med! 
 
Utöver stressen så har dagen varit alldeles underbar. Började dagen med att sova ut ordentligt efter att ha suttit vaken allt för länge och skrivit om en arbetsansökan typ 17 gånger. Behövde verkligen en sovmorgon! Sen hade jag och Emilia lunchdejt och gjorde tacopaj med quornfärs och det var jättegott. Jag kände i princip ingen skillnad mellan kött- och quornfärsen. Stort tips om ni inte testat! Sen blev det jobb i ett par timmar vilket var så härligt. Kidsen gör mig verkligen på så himla bra humör! 
 
 

guldklimpar

|
Mina absoluta favoritbilder från vår resa till Barcelona förra våren! Va? Nej, det är ju två år sen. Förra våren skrev vi ju studenten. Fuck vad tiden går! Anyways - älskar att fånga genuina skratt på bild. Man kan ju inte göra annat än att le själv.
 
På tal om resa vill jag bara hoppa på ett plan till solen asap. Vart som helst! Om man bara hade pengar och tid. Får ta och spara spara spara och dra iväg senare!
Upp