livet leker

|
Hej på er! Livet rullar på som vanligt. Trivs som fisken i vattnet på jobbet fast alla mina kläder blir förstörda när det flyger målarfärg omkring i rummet, fast jag hittar nya blåmärken varje dag som jag inte har någon aning om var de kommer ifrån och fast vissa barn försöker dra ner mina byxor och upp mina tröjor men thats life. Jobbet har sin lilla charm trots det! 
 
Igår blev en aslång dag. Agerade chaufför på natten så blev kanske 6 timmar sömn ungefär? Tidig väckning och iväg till jobb #1 - måla. Lunchdejt med mamsis vid Thaistyle. Iväg till jobb #2 - eftis. Kaos. Snackade med Teija över staketet som behövde en hjälppis till kompisskolan så jag ställde upp och for dit direkt efter att jag slutade. Kom hem halv 8 tiden, åt middag och somnade kl 9 ungefär haha. Var så jäkla trött så det är inte ens sant. 
 
Annars då? Tog sovmorgon imorse och fick sova ut ordentligt efter den långa gårdagen! Det är fredag och det är bästa dagen på jobbveckan! Inatt hade Grey's Anatomy säsongspremiär så ikväll ska jag och Emilia ha greysfriday och kolla det tillsammans! Imorgon ska vi ha middagsgäster och sen drar jag och några kompisar ut! Livet leker och jag vill ha en hundvalp
 

livet

|
Hej på er! Det var ett tag sen. Har dock inget roligt att berätta, haha, tänkte mest bara kika in för att säga att jag fortfarande lever. Absolut ingenting intressant har hänt. Jag stiger upp varje dag och åker iväg till jobbet, kommer hem och käkar lunch innan jag drar iväg på nästa jobb och sen när jag slutar för dagen blir det ofta serietittande eller läxor som gäller resten av kvällen. Men jag mår bra och livet rullar på! Känns otroligt skönt att faktist ha ett jobb att gå till varje dag och att lixom ha rutiner även fast jag inte går i skolan! Hoppas ni också har det bra så hörs vi snart :)

lately

|
Hej på er! I helgen firade vi Natasha lite i efterskott och det blev en toppenkväll! Kvällen började hos Tobbe med mat, lekar, spel och senare tårta! Sen drog vi vidare in till stan och dansade resten av kvällen. Jag hade kul! Idag är det måndag igen vilket betyder back to work för min del. Sista friidrottsträningen för knattarna ikväll också och det känns lite sorgligt. Kommer sakna de små rackarna! 
Upp