torsdag

|
Idag har jag varit och gymmat och sen jag kom hem har jag bara kollat desperate housewives. Imorgon blir det gym och storshopping med le family inför skolstarten! Taggadtaggad :)
 

onsdag

|
Åt frukost och for sen in till stan och gymmade. Efteråt gick vi och köpte mat och satte oss på en brygga och åt. Sen började det regna så vi kyndade oss och åkte hemåt. Fick en fråga vad det kostar att gymma på lady line. Ingen aning, antar att det är dyrt för det är alla gym enligt mig. Jag vann en veckas gymkort dit såå jag betalar ingenting. Så tyvärr har jag inget svar på din fråga. Kanske det finns priser på deras hemsida. Nu ska jag ialla fall fixa lite mat åt mig och sen börja leta mig ner till Åminne. Hejdåå! :)

tisdag

|
Igår blev jag bjuden på kalas till Natasha så for dit och spenderade kvällen där. Fick goda tårtor och hade trevligt! Lämnade i Korsnäs över natten och idag for vi in till stan. Var och gymmade vid lady line för första gången, sen åt vi mat och gick runt i lite butiker. Då vi kom hem körde vi till Malax och ikväll har vi umgåtts med Sara. Riktit mysit har vi haft det. Vi var och simmade och sen fixade vi mat och kollade Sunes sommar. Nu är vi hemma och ska sova så vi orkar gymma imorgon också. Gonatt! :)
Upp