min nya blogg!

|
Hej på er! Jag har bytt bloggportal! Sådär mitt i allt. Jag bara kände för en liten förändring och jag har ändå bloggat på blogg.se i princip hela min "bloggkarriär" så jag tänkte att ett byte av portal skulle vara lite kul! Jag har immporterat en stor del av mina gamla inlägg, men det kommer mer och mer med tiden! Men, från idag och framöver kommer ni alltså hitta min blogg på adressen nouw.com/fannymartiin! Tack och hej blogg.se! 

resfeber

|
Här är ett gäng blandade bilder från när jag var till Barcelona från skolan för snart två år sedan. Barcelona var verkligen en fin stad och jag känner att vi inte riktigt hann utforska och faktiskt njuta av stan när vi var där. Men det förstås, vårt program var tight eftersom resan skulle maxas och vi skulle hinna se så mycket som möjligt på dedär några dagarna vi var där. Skulle lätt dra tillbax till Barcelona i framtiden! 
 
Nån annan som har riktig resfeber nu? Jag måste boka en resa asap! Skulle så gärna dra till nån liten grekisk ö med vita hus och dörrar lika blå som havet. Eller till franska rivieran, käka croissanter och bara lyssna på folk som pratar franska hela dagarna. Eller till Hawaii och lära mig surfa! Eller till Jamaica och bada i vattenfall! Eller till Costa Rica! Eller Island! Eller bara Köpenhamn! Vart som helst egentligen. 

sunday

|
VECKANS BÄSTA:
Alla underbara ungar ♥
 
 
VECKANS SÄMSTA:
Glömde mina Nikes i Pixne i fredas och nu är de borta jippiiii..
 
 
VECKANS KÖP:
Ett par vattentäta (they better be!) handskar! Nu får snön komma tillbax så jag får bygga snögubbar hela dagarna.
 
VECKANS JOBB:
Det vanliga eftis varje dag + extraknäck måndag, torsdag, fredag och lördag
 
 
VECKANS OVÄNTADE:
Att träffa på Mathilda idag! Superroligt ju!
 
 
VECKANS GODASTE:
Godiset jag köpte igår! Kan inte minnas när jag senast har köpt en påse lösgodis.
 
 
KOMMANDE VECKAS PLANER:
Jobba, jobba och plugga! Och sen jobba lite mer. Och eventuellt äta, sova och andas där emellan. Om jag hinner. 
 
Igårkväll hängde jag med Tobbe hela kvällen vilket var kul för det var evigheter sen senast! Somnade sent, vilket ledde till att jag vaknade sent. Trots det fick jag undan en hel del matteläxor innan jag och mamsen drog iväg på hockeymatch, så jag är nöjd! Resten av kvällen har jag bara legat i sängen med datorn i famnen. Älskar söndagar! 
 
Jaaa, det har som sagt varit en lång vecka med mycket program. Denhär helgen har varit sååå behövlig och välförtjänt om jag får säga det själv! Även om jag jobbade både fredag kväll och hela lördagen så känner jag mig utvilad nu och redo för en ny vecka! Vilket är tur för jag har troligtvis en lika fullspäckad vecka framför mig även denna vecka. En massa plugg skall tas igen innan proven kör igång nästa vecka, så det gäller att stay focused! Men jag gillar att ha många bollar i luften so I ain't complaining. Nu kör vi! 
Upp