sverige 8 - 9 maj

Tänkte att jag skulle berätta lite mer om sverigeresan och one direction konserten! Har inte berättat så mycket så här kommer ett megalångt (!!!) inlägg om dom två dagarna i stockholm. Både mina och Erikas bilder!  
 
Började onsdagsmorgonen med att stiga upp och packa det sista inför resan och sen ta bilen till Vasa flygfält. Väntade på Erika och Lotta och sen gick vi ombord på flyget. Jag och Erika tog massa bilder och lyssnade på 1D musik och taggade inför kvällen! Då vi landade hade vi en 40 minuter lång bussresa framför oss.
 
Vi bodde på Radison viking nånting blue hotell vilket låg jättenära busstationen. Vi gick in med våra väskor och sen for vi direkt ut på stan. Åt världens godaste räksallad på ett mysigt café. Sen shoppade vi hela dagen tills vi gick tillbaka till hotellet och jag och Erika gjorde oss klara inför kvällen, lärde oss tunnelbanesystemet osv. Vi gick och åt till Böfhouse nånting men det var så lång kö så jag och Erika gick och åt till tacobar så vi inte skulle bli sena. Sedan vandrade vi till tunnelbanestationen och tog tunnelbanan mot Solna. Första gången jag åkte tunnelbana! Gick bra, tappa bort oss lite men helt okej. Då vi gick av tunnelbanan var det ännu ca. 15 minuter att gå innan vi var framme vid arenan. Då var klockan 5.
 
Vi gick runt där på området och kollade läget lite innan dom öppnade dörrarna och släppte in folk. Man fick inte ta in egna glowsticks, utan man måste köpa "officiella one direction glowsticks" inne på arenan. Badass som jag och Erika är så satte vi våra som vi hade beställt i skorna och plågades med det i nån timme. Kunde inte gå normalt. Ballonger fick man inte heller ta in så vi proppade in våra i bh, drack upp all dricka vi hade med oss för vätskor var inte heller tillåtna inne i arenan.
 
Sen slapp vi in och vi gick och sökte upp våra platser. Sen tänkte vi köpa tröjor men kortet funkade inte och vi hade för lite kontanter med oss för att det skulle räcka till två tröjor. Hon i kassan sa vi skulle komma tillbaka och prova igen efter konserten. Innan one direction började spela så hade dom massa reklam och musik som visades på de stora skärmarna. Sen kom en tjej som hetter Camryn och spelade som förband. Hon var väl helt okej. Sen blev det mörkt och alla började skrika! "NU BÖRJAR DET" tänkte vi nog allihopa! Det började med en video ↓ (dom hade tre videor i hela showen, där är alla tre i samma video)
 
Alla började skrika högre än jag någonsin hört någon skrika i hela mitt liv. Inklusive mig! Jag skrek så högt som jag aldrig gjort förut! Sen kommer trummor, blixtar, ljus och musik och sen kommer dom! Dom fem bästa killarna i hela världen står där några hundra meter framför mig! Påriktit! Jag började nästan gråta! Sen börjar dom sjunga up all night och jag kollar på Erika som står där och gråter, jag kunde inte hålla mig. Då fällde även jag tårar. Så står vi där och kramas och det var så bäst!
 
Först spelade dom up all night, sen heart attack, more than this, loved you first, one thing, c'mon c'mon, change my mind, under change my mind svävar dom ut över publiken på en flygande scen och landar sen på en liten scen i mitten av arenan. Där sjöng dom one way or another och svarade på twitterfrågorna, sen moments, summerlove, over again, little things, DET VAR MAGISKT! Hela arenan lyste det var såå fint! teenage dirtbag, rock me, she's not afraid, kiss you, live while we're young, what makes you beautiful. Mellan lwwy och wmyb var det tyst och svart i flera minuter så jag trodde ju att det var slut men sen kommer dom fram igen. Niall med en sverigetröja, Harry med en sverigeperuk och svenska flaggan, det kom ballonger ur taket och all var bara bäst! BÄSTA DAGEN I MITT LIV!
 
Efter konserten skulle jag och Erika gå på wc men vi tänkte att vi följer med strömmen och går där nere. Då vi kommer ner så hade dom stängt av arenan så man slapp bara ut, man slapp inte på wc så då föreställ er jag och Erika som går upp tillbaka! Fyra våningar typ mot alla 30 368 personer som var där! Gälet! Upp kom vi iaf, gick på wc och sen gick vi och testade om kortet funkade så vi kunde köpa tröjorna. Det funkade inte. Hon sa att det kunde va kortmaskinen som var överansträngd och att vi skulle vänta tills det hade lugnat ner sig så det gjorde vi. Funkade fortfarande inte så då sket vi i det. Tänkte vi testar där ute ifall det funkar där. Vi ställde oss i kön och stod där och väntade på vår tur och sen kommer vi på "varför tar vi inte bara barnstorlek?" Smart! Vi hade 440 kronor med och barnstorlekarna kostade 200 kronor styck så då hade vi ju råd! Köpte varsin tröja och nöjda och glada började vi gå mot tunnelbanan igen.
 
Såg några flickor som stod och pratade med två män som stod innanför gallret. "DET ÄR JOSH" sprang dit men inte var det nån Josh inte. Vet inte vem det var. Sen gick vi till tunnelbanan. Åkte tillbaka till hotellet. Hissen kom aldrig så vi tog trapporna. Sprang upp några våningar men sen slapp vi inte längre för man måste ha kortet för att slippa in och vi hade inte nåt kort. Sprang ner igen och då hade hissen kommit så då sprang vi in och for upp i hissen med en annan familj. Nästa dag kommer man på att om inte dendär familjen skulle till samma våning som oss, du skulle vi vara fast i hissen för man behövde kortet för att åka nånstans. Så lite tur hade vi! Somnade med ett stort leende på läpparna!
 
Nästa morgon gick vi och åt frukost. Hotellfrukost mmmm! Sen berättade vi om konserten innan vi tog tunnelbanan till Grand Hotell. Satt där i några timmar i solen, det var mysigt! Mamma, Ellen, Hanna och Lotta kom också förbi en sväng innan Lotta gick tillbaka in till centrum och de andra for till gröna lund. Efter ett par timmar vid Grand Hotell tog jag och Erika tunnelbanan tillbaka till centrum och shoppade resten av dagen. Var bland annat till hollister och köade i världens längsta kö! Sen kom en tjej och intervjuade mig också haha det var lite udda! När vi väl kom in i butiken så var det ju lika lång kö till provrummet och ännu längre till kassan! Köade i en timme minst! Åt också god mat på en restaurang! Skulle också gå till lush? så sökte upp det på kartan med hittade aldrig det. Sen tappade vi bort oss i gallerian men vi hittade tillslut tillbaka till hotellet efter väskorna. Sen till bussen och 40 minuter buss till arlanda. Gick runt på arlanda i massa butiker, bl.a victorias sectret och starbucks, innan vi gick på planet. Vi hade våra hollister och vs papperspåsar som vi inte ville förstöra i regnet så vi stod kvar i bussen med busschauffören tills alla hade gått på planet och då sprang vi dit! Hahah, måste sett ganska kul ut!
 
Det var en superbra resa med superbra sällskap! Tacktack! Kommer nog inte glömma detta i första hand ♥