Student 2016

|
Joo tjeena! Känner mig lite nostalgisk just idag såå tänkte köra en recap av hela vårt sista skolår tillsammans som ABI 2016. Bästa året med bästa klassen! Tack!!
 
Vi har haft flera sitzar med roliga teman! En i höstas med bara Gymnasiet i Petalax och sen hade vi en gemensam ABI sitz tillsammans med några andra gymnasier. Sitzen i höstas är nog ett minne för livet hahah spåra x10000 men såååå jäkla kul!! 
 
Vi ABIsar har haft lite olika temadagar också. När det var 97 dagar kvar tills abidagen var vi utklädda till bebisar föratt -97 är året då vi föddes och när det var 7 dagar kvar och dagalukun visade 007 var vi alla James Bond! Jätteroligt att klä ut sig lite! 
 
Sen den efterlängtade ABI dagen! Denna dag slår nog själva studentdagen till och med! Jag hade så himla roligt denhär dagen! Programmet i skolan gick helt perfekt, alla var så nöjda och glada! Sen var alla också så jäkla taggade på ABIkryssning och dendär längtan och förväntningarna inför kvällen/natten var nästan bättre än vad kvällen tillslut blev. Helt klart den bästa dagen på hela ABI året! 
 
Dock började ju allvaret när vi kom hem med bussen till Malax igen. Då var det plugg, plugg och åter plugg som gällde. Sen körde skrivningarna igång och höll på i ett par veckor. 
 
När alla studentskrivningar var över kändes det så himla skönt och all stress bara försvann direkt. Här fick man istället för lite att göra haha! Efter att ha suttit i skolbänken många timmar per dag i 12 år, kommit hem till läxor och nu dessutom studentläsningen blev jag väldigt snabbt rastlös när jag blev tvungen att vara hemma precis hela dagarna. 
 
Tillslut kom studentdagen och skolavslutningen då vi alla abiturienter från Gymnasiet i Petalax fick våra betyg och våra mössor! Jag är verkligen såå glad att vi alla klarade det!! :)
 
Efter dimissionen i skolan blev det studentfest hemma hos oss. Här bjöds det på laxsoppa och massa kakor till efterrätt. Mycket gäster, många presenter och såå mycket kärlek! Tusen tack till allihopa åter igen! 
 
På kvällen hoppade vi allihopa in i en taxi som tog oss till Strampen där vi åt middag tillsammans med lärarna. Efter maten drog vi in till centrum och gick mellan lite olika barer. En lång dag men såå kuul! 
 
Till sist vill jag bara tacka alla ännu en gång! Dessa tre åren vi har haft tillsammans har verkligen varit super och vi har fått en fantastisk gemenskap och vänner för livet. Lycka till med fortsatta studier eller vad ni nu kommer att syssla med och jag hoppas verkligen att vi lyckas hålla kontakten :)
#1 - - Linn:

Alltså ååhh så fina minnen! Vi MÅST hålla kontakten!

Svar: yaass! :)
Fanny Martin

Upp